dimarts, 19 de febrer del 2019

Ones Negres de Jazz

Molt bona nit amigues i amics!

Entrem a la segona quinzena del Febrer Negre al Candela, però abans voldria mostrar-vos algunes de les activitats que ja hem gaudit. Hem tingut dues grans pel·lícules, "Bullit" i "Branded to Kill" de la mà dels amics de Videodrome. Hem participat a dos programes de ràdio: "The Black Submarí" de Ràdio Terrassa i a "l'Ones Negres de Jazz" de Matadepera Ràdio. I hem tingut una gran "Nit de Jocs Negres" gràcies als companys del Café del Candela.






Així doncs encetem aquesta setmana que estarà plena d'actes a les biblioteques del D4, del D6 i a la BCT. Si voleu tenir més informació, podeu trobar-la al bloc del Febrer Negre: febrernegrealcandela.blogspot.com Allà trobareu el díptic amb tota la informació i també les bases del concurs.

Dir-vos que encara és obert el termini per presentar relats a la quarta edició del Ràfegues Negres, el nostre concurs de relat breu. Fins aquest dimecres 20 de febrer a les 12:08 h.

Encara queden moltes activitats al Candela, a les biblioteques del D4 i del D6 i a la Biblioteca Central fins el proper dijous 28. Si voleu més informació trobareu el díptic amb tot el programa en una altra entrada d'aquest bloc.

Seguirem informant! Ens veurem ben aviat, abans que s'esvaeixi l'olor de la pólvora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada