dilluns, 15 de febrer del 2016

Segona quinzena del Febrer Negre al Candela.

Bona nit,

Demà comença la segona quinzena d'actes del Febrer Negre al Candela i voldríem fer recordatori de les diferents propostes que tenim.

El primer acte d'aquesta segona quinzena tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 6é demà dimarts 16 a les 18:30 h. Aquesta biblioteca situada al barri de St Pere Nord, està especialitzada en novel·la negra, i enguany és un segon escenari que es suma al nostre programa d'activitats. Serà una trobada del club de lectura de novel·la negra, dirigit pel Xavier Serrahima, on parlaran de la novel·la "Veure'ls morir" d'Ed McBain.

La segona activitat és el passi de video de la pel·lícula "El cebo" de Ladislao Vadja a càrrec dels amics del Videodrome a l'Ateneu Candela, el proper dimecres 17 a les 21:30 h. Aquesta és una molt interessant pel·lícula coproduïda entre la República Federal d'Alemanya, España i Suïssa a l'any 1958 i que gaudireu segur si veniu a veure-la!

El dijous 18 a les 19:30 a l'Ateneu Candela tindrà lloc la xerrada "El cinema policíac a la Barcelona dels 50's". Parlarem del rodatge de films negres, al més pur estil d'Hollywood, en una ciutat i un país que estava patint postguerra, repressió i una censura molt dures.

Per últim el dissabte 20 a les 20:30 h també a l'Ateneu tindrà lloc la lectura dramatitzada del relat d'Arthur Conan Doyle "La banda moteada". Els amics del Grup Elenco ens transportaran a l'Anglaterra victoriana de la mà d'aquesta historia del més famós detectiu de tots els temps: Sherlock Holmes. Atents al seu company i amic el doctor Watson...

Dir també que el diumenge 21 a les 12:08 h es tanca el termini per presentar els relats negrecriminals al nostre concurs "Ràfegues Negres". Encara sou a temps!

Bé, us deixem per ara! Però no patiu, ens tornarem a veure ben aviat, abans que s'esvaeixi l'olor de la pólvora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada