diumenge, 18 de febrer del 2018

Segona setmana del Febrer Negre al Candela.

Bona nit amics i amigues,

Us saludem des d'aquest setmanari on ara deixarem notes de les coses que hem fet durant tota aquesta setmana que ja s'acaba dins del Febrer Negre al Candela. Si he pogut venir als actes, esperem que us hagin agradat, sinó ha estat possible, tant de bo pugueu venir als de la setmana que ve! Doncs sense més preàmbul...

El Topo.

El dimecres 14ales 21:30 h vam gaudir de la pel·lícula "El Topo", adaptació de Tomas Alfredson sobre una novel·la de John Lecarré. Aquesta explica la investigació del senyor Smiley per saber qui és l'espia infiltrat als serveis secrets en plena Guerra Freda amb els soviètics. Una gran adaptació, al nostre entendre, on, amb un ritme pausat, es va generant la tensió suficient per desvetllar aquesta poderosa intriga. Molt recomanable.





Sèries Negrecriminals.

El dijous 15 a les 18:30 a la Biblioteca del DIV vam poder assistir a una trobada del grup "Sèrie-addictes" entusiastes de las series. Com no, en aquesta ocasió van triar parlar sobre sèries negrecriminals i vam poder veuere extractes de diferents films des de "Twin Peaks", a "Bron/Broen", o "Mar de pàstico".  I moltes més. Es va fer un repàs a les series més exitoses dels darrers temps, recomenant als assistents que les agafessin en prèstec del propi stock de la biblioteca. Qualsevol apasionat de les series, teniu una gran col·lecció per triar. És un tresor què no us podeu perdre!





Lleugera sang.

Després de l'activitat de sèries a la biblioteca del DIV, des de la Llibreria Synusia vam fer la presentació de la primera novel·la del Xavier Zambrano "Lleugera sang" a l'Ateneu Candela. Obra novell però amb una gran força, que recrea una història de detectius a la Barcelona post 92. Novel·la molt ben escrita i amb un ritme molt àgil que ens fa no voler deixar de llegir fins que no arribes al final. Vam gaudir d'una conversa amb l'autor molt amena i aclaridora sobre aspectes també de la professió d'escriptor.





Relats negres, de misteri i de por.

El dissabte 17 a les 22 h a l'Ateneu Candela vam patir por d'allò més, gràcies a Acció Teatre. Aquesta companyia de teatre i de formació d'actors i actrius pel seu 20é aniversari van voler venir al Candela a fer una lectura dramatitzada de relats negres, molt negres i alguns que feien força por!  


Com veieu aquesta setmana hem pogut guadir d'unes quantes activitats més del Febrer Negre. Però només vull dir-vos que això encara no s'acaba, que tenim una setmana i mitja més d'actes tant a l'Ateneu Candela com a d'altres espais fins el dia 1 de març que acabarem aquest més negrecriminal!

Ens veurem ben aviat, abans que s'esvaeixi l'olor de la pólvora....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada